Tijdelijke huiswerkbegeleiding

Gezien van de kinderen, in de huidige corona omstandigheden, gevraagd wordt dat zij zelfstandig aan de slag gaan met hun schoolwerk bieden wij graag een helpende hand. Veel ouders en scholen vragen of het mogelijk is dat leerlingen door ons ondersteund worden als zij nog geen klant zijn. Dat kan! U kunt uw kind(eren) uit het basis- en voortgezet onderwijs aanmelden voor begeleiding op maat. Neem hiervoor gerust contact met ons op via telefoon of mail. 

 

Werkwijze

Begeleiding op locatie

Wanneer de begeleiding op één van onze locaties plaatsvindt, zijn hier strenge voorwaarden aan verbonden. Zo moeten de kinderen (en begeleiders) minimaal 1,5 meter uit elkaar kunnen zitten, en mogen de (familieleden van) leerlingen geen griepverschijnselen vertonen. Onze ruimtes worden constant gelucht en extra schoon gehouden. Naast de aanbevolen maatregelen van het RIVM zijn wij extra oplettend op handen wassen en hygiëne. 

Wij werken op de locaties met twee 'shifts'.

Het is mogelijk om uw kind / leerling in te schrijven voor de ochtendshift van 9:00 - 12:00 of voor de middagshift van 13:00 - 16:00. Hierbij is het niet noodzakelijk dat uw kind / leerling 3 uur aanwezig is, een aanwezigheid van 2 uur is bijvoorbeeld ook mogelijk. 

 

Video bellen 

Wanneer de begeleiding middels video bellen wordt gerealiseerd werken wij met een beveiligde omgeving, welke voldoet aan de AVG eisen. Wij hebben eerst een inleidend gesprek waar wij samen kijken naar het werk en concrete afspraken maken. Wij vragen de leerlingen echter wel om een rustige werkplek op te zoeken. 

 

Gezien wij onze kwaliteit willen waarborgen werken wij bij de tijdelijke begeleiding enkel op inschrijving, u kunt uw kind inschrijven voor minimaal 1 uur en maximaal 3 uur aaneengesloten. Dit kan tussen 9 en 18.30. Ook wanneer de begeleiding middels videobellen is, werken wij enkel op afspraak. 

 

Kosten

Voor leerlingen die al huiswerkbegeleiding volgen bij BijDeHand Begeleiding blijft het maandelijkse tarief gehandhaafd en zullen er geen extra kosten berekend worden. Indien u gebruik wil maken van onze 'tijdelijke huiswerkbegeleiding' worden er geen inschrijfkosten berekend, dit omdat er geen onderzoek naar leerstrategieën afgenomen wordt en er ook geen begeleidingsplan zal worden opgesteld. 

Het gehanteerde tarief is, als je nog niet bij ons bekend bent, € 15,- per uur en is alleen per uur af te nemen. 

Voor eventuele vragen mail naar: info@bijdehandbegeleiding.nl

Klik hier voor ons privacy reglement

Copyright © 2019 BijDeHand Begeleiding. Alle rechten voorbehouden.