Read

Klachtenreglement

BijDeHand Begeleiding streeft naar een zeer hoge mate van kwaliteit. Mocht u niet tevreden zijn, geeft u dit dan alstublieft tijdig aan. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken naar mogelijke oplossingen. 

Read

Privacy bescherming

Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij werken met het kostbaarste bezit van ouders. Dit maakt dat wij alert zijn op het beschermen van de persoonsgegevens. Deze zullen nimmer zonder toestemming gedeeld worden. Ook zullen er geen foto’s, zonder uitdrukkelijke toestemming, gepubliceerd worden op social media. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons privacyreglement

Read

Update rondom COVID-19 

BijDeHand Begeleiding is geopend, om leerlingen de kans te geven hun opgegeven schoolwerk onder begeleiding te maken. Op die manier hopen wij een bijdrage te kunnen leven aan het uitblijven van (grote) achterstanden. Hierbij houden wij de adviezen van het RIVM aan.

Leerlingen met griepverschijnselen wordt gevraagd thuis te blijven, wij zullen hen middels videobegeleiding ondersteunen bij hun schoolwerk.

Indien u uw kinderen liever thuis houdt, hebben wij hier alle begrip voor. Ook dan zullen wij ervoor zorgen dat de begeleiding middels video bellen door kan gaan. 
Tot slot biedt BijDeHand Begeleiding ook ‘tijdelijke begeleiding’ aan voor alle leerlingen die graag ondersteund worden bij het maken / leren van hun schoolwerk. Meer informatie vindt u bij ons aanbod. 

Aantal leerlingen

Begeleiders

Vestigingen

Waarderingscijfer

Contact

Kom je kennis maken bij BijDeHand Begeleiding?