Bijles

Extra ondersteuning bij het begrijpen van specifieke vakken op de middelbare school.

Aandacht

Extra aandacht

Heeft jouw zoon of dochter moeite met een of meerdere vakken – zoals wiskunde of Duits – op de middelbare school? Dan kan individuele bijles een uitkomst zijn. Persoonlijke aandacht, passend bij de manier waarop jouw zoon of dochter het beste leert, kan er namelijk voor zorgen dat de stof ineens een stuk duidelijker wordt.

Laat ons vooral weten welke vakken op dit moment een uitdaging zijn zodat we de juiste ondersteuning kunnen bieden. Er is geen wachttijd, je kunt dus op ieder moment starten met de bijles.

Informatie

Informatie bijles

Intakegesprek

We starten met een vrijblijvend intakegesprek om te onderzoeken waar de uitdaging ligt. Samen met jou en jouw zoon of dochter, bespreken we wat hij of zij nodig heeft, wat er al goed gaat, waar hij of zij tegenaan loopt en of er misschien al ondersteuning is geweest. We vertellen ook hoe wij werken, wat wij denken dat een goede vervolgstap kan zijn en kijken of er een klik is. Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden.

Begeleiding

De bijles vindt iedere week plaats in Voorschoten of Nootdorp, op dezelfde dag en tijd zodat er rust en regelmaat ontstaat. We stemmen samen af welke dag en tijd het beste past.

Tijdens de 1-op-1 les zorgen we dat onze manier van lesgeven past bij de manier van leren van jouw zoon of dochter én de werkwijze op school. Hij of zij neemt hiervoor het lesmateriaal mee van school, zodat onze ervaren docenten en studenten de beste passende ondersteuning kunnen geven.

Afronding

Begrijpt jouw zoon of dochter de stof beter en kan hij of zij nu op eigen kracht verder met de juiste manier van leren? Dan geven we dit aan en ronden we de bijles af met een eindevaluatiegesprek. We bespreken dan gezamenlijk de periode van de bijles, en geven concrete tips voor de rest van de schoolperiode.

Tarieven

Locatie Nootdorp en locatie Voorschoten

Intakegesprek
Gratis en vrijblijvend
1-op-1 bijles
€ 45,- per uur
2 leerlingen tegelijk (kosten per leerling)
€ 35,- per uur
Individuele bijles wanneer ook huiswerkbegeleiding wordt afgenomen
€ 40,- per uur
Eindevaluatiegesprek
Geen kosten

Bijles kan niet vanuit het persoonsgebonden budget betaald worden.

Contact

Meer weten of jouw kind direct aanmelden?