We are

BijDeHand Begeleiding

BijDeHand Begeleiding is een jonge, professionele onderneming met een flexibele, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak voor kinderen en jongeren uit het basis- en voortgezet onderwijs. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken professionals. De dagelijkse leiding is in handen van een Orthopedagoog en/of Kinder- en Jeugdpsycholoog, die garant staan voor de kwaliteit van de geboden begeleiding en/of zorg.

We hebben veel expertise in huis om leerlingen vakinhoudelijk verder te helpen maar hen ook vaardiger te maken op het gebied van leerstrategieën, waardoor er in de toekomst effectiever gewerkt kan worden aan school en er op alle leefgebieden meer lucht en ruimte ontstaat.

Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof, controleren wij of uw kind het leerwerk goed kent en focussen we op het aanleren van studievaardigheden.

Bijdehand Begeleiding biedt met veel liefde, respect en oprechte aandacht ondersteuning aan alle leerlingen die extra tijd, aandacht en begeleiding kunnen gebruiken om tot maximale (leer)ontwikkeling te komen. Hierbij is er niet alleen aandacht voor de leervaardigheden maar ook voor het algemeen welbevinden. We zijn ons er immers van bewust dat leerlingen pas volop tot ontwikkeling kunnen komen wanneer zij lekker in hun vel zitten. Hierbij zijn wij een verlengstuk van zowel school als thuis, waarbij de structuur van school zichtbaar is en de liefde en aandacht van thuis voelbaar. Wij realiseren ons dat ieder kind anders is en andere doelen en onderwijsbehoeften heeft. Dit vraagt om een individuele aanpak waarbij we vooral gericht zijn op de mogelijkheden en talenten van het kind.

Wij bieden begeleiding aan voor leerlingen van het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Dit kan door middel van huiswerkbegeleiding, Remidial Teaching, Bijlessen en Trainingen. Ook kunnen we onderzoek doen als er gedacht wordt aan specifieke leer problematiek.

Hieronder vind je een overzicht van onze vestiging in Voorschoten en Nootdorp. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

 

When?

Afspraak maken?

  •  

Where

Onze locaties

BijDeHand Begeleiding Voorschoten

Papelaan 85 S
2252 EG Voorschoten
06-14370323
info@bijdehandbegeleiding.nl

BijDeHand Begeleiding Nootdorp

Dorpsstraat 60-62
2631 CV Nootdorp
06-28616741
info@bijdehandbegeleiding.nl

Aantal leerlingen

Begeleiders

Vestigingen

Waarderingscijfer

Contact

Kom je kennis maken bij BijDeHand Begeleiding?